500 γρ. γάλα
3 αυγά
λίγη ζάχαρη
Ανακατέψτε το αλεύρι, τα αυγά και τη ζάχαρη μαζί προσθέτοντας γάλα και ανακατεύοντας καλά. Σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο βούτυρο και ρίξτε λίγο από το μίγμα μέχρι να σχηματιστεί μία λεπτή κρέπα. Γυρίστε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Συνήθως η πρώτη κρέπα είναι αποτυχία, εκτός κι αν είστε τυχεροί. Σερβίρεται ζεστή με χυμό λεμονιού και ζάχαρη, ή με κανέλλα και μέλι, ή με κρέμα και φρέσκα φρούτα, ή με Μερέντα, φιλέ αμύγδαλα και κρέμα γάλακτος. Γιάμ γιάμ.
250 gr. flour
500 gr. milk
3 eggs
a pinch of sugar
Mix the flour, the eggs and the sugar adding the milk and stirring well. In a frying pan add a bit of butter and then pour a bit of the mixture to make a thin pancake. Flip on the other side. Usually the first pancake is a failure, unless you are lucky. Serve warm with lemon juice and sugar, or cinnamon and honey, or cream and fresh fruit, or indulge in Nutella, sliced almonds and fresh cream. Yum yum.
No comments:
Post a Comment